Zonnekestraat 2

8501 Bissegem

info@sunsolutions.be
+32(0)56 980 669

Jinko Solar Co., Ltd. (aangeduid als “JinkoSolar,” beurscode: 688223) is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van PV-modules en integrator van energieopslagsystemen. Met de missie “het optimaliseren van de energieportefeuille en verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame toekomst,” positioneert het bedrijf zich strategisch in de kernsegmenten van de fotovoltaïsche industrie. Het richt zich op geïntegreerd onderzoek, ontwikkeling en productie van fotovoltaïsche producten, evenals het bieden van uitgebreide schone energieoplossingen, leidend in de verkoop in de mondiale mainstream fotovoltaïsche markt.

De producten van JinkoSolar worden geleverd aan meer dan 200 landen en regio’s wereldwijd, bedienend meer dan 4000 klanten. Vanaf het tweede kwartaal van 2024 heeft JinkoSolar zijn positie als wereldleider in moduleleveringen vijf jaar behouden, met een cumulatief totaal van meer dan 260GW aan moduleleveringen. Het bedrijf is een opinieleider in de industrie binnen verschillende internationale kaders, waaronder B20, en trad in 2019 toe tot het RE100 groene initiatief.

 

Bij Solarclarity vinden wij dat het rendement van uw zonne-energiesysteem net zo betrouwbaar moet zijn als de zon. Morgen en over pak weg 25 jaar. Daarom ligt onze focus, sinds de start van ons bedrijf in 2008 op betrouwbaarheid en op duurzame oplossingen.

Kiest u voor DENIM, dan kiest u voor zekerheid. DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.

Solis: Toonaangevende Omvormers voor Duurzame Energie

Sinds 2005 is Solis, een prominente naam uit China, actief in het vervaardigen van hoogwaardige solar producten. De toewijding van Solis aan het ontwikkelen, produceren en verbeteren van omvormers staat centraal. Deze gerichte aanpak, samen met Nederlandstalige klantondersteuning, stelt Solis in staat om snel antwoorden te bieden op vragen en problemen van gebruikers.

Solis biedt een uitgebreid assortiment aan PV-, hybride- en retrofit omvormers, geschikt voor zowel kleine als grote dakoppervlakken. Dit veelzijdige aanbod maakt Solis omvormers een uitstekende keuze voor zowel de residentiële als commerciële markt.

Standaard worden Solis omvormers geleverd met een garantie van 10 jaar, welke zelfs kan worden verlengd tot 20 jaar. Ontdek de betrouwbaarheid en innovatie van Solis en zet de stap naar duurzame energieoplossingen.

Op het gebied van omvormers hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Naast de traditionele string- omvormers zijn er betere, veiligere omvormers op de markt gekomen.De meest succesvolle opvolger van de string- omvormer is het SolarEdge systeem met power- optimizers. SolarEdge heeft sinds 2006 al meer dan 5,6 miljoen optimizers verscheept en is actief in 70 landen. Ook in Nederland is SolarEdge aanwezig met een servicekantoor.Net als bij een gewone omvormer zet het SolarEdge systeem de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom. Een SolarEdge systeem geeft echter meer opbrengst per zonnepaneel en meer inzicht in de werking van de zonnepanelen. Verder is het een veiliger systeem en gaat langer mee dan een traditioneel systeem.SolarEdge haalt meer stroom uit de zonnepanelen, door ze individueel te regelen met een power- optimizer. De optimizers geven informatie door over de werking van ieder afzonderlijk zonnepaneel. De power- optimizers beveiligen de zonnepanelen ook, door ze automatisch uit te schakelen bij hoge temperaturen of beschadigde kabels.Met een string- omvormer wordt 6% van de zonnepanelen niet benut, op een dak zonder schaduw. Bij een situatie met schaduw verliest u 16-25% opbrengst met een string- omvormer. Dit komt omdat een regeling per zonnepaneel ontbreekt bij string- omvormers. Minder goede zonnepanelen beïnvloeden de opbrengst van alle andere zonnepanelen negatief.

SAJ is a state-level high-tech enterprise, focusing on motor drive and control technology, renewable energy conversion, transmission and storage solutions. It provides professional distributed solar inverters, storage hybrid solar inverters, general frequency drives, smart pump drives, solar pumping systems, control systems for smart adjustable desk, and monitoring platform. Under localization strategy, now SAJ has expanded its branches in Belgium, Netherlands, Italy, Poland, Australia, Brazil, Italy, Spain, India, etc. Contributing to the development of the leading drive & zero-carbon and energy-saving technology, SAJ dedicates itself to becoming the world’s leading provider of digital energy management services for green buildings.

Establishing a green, smart and efficient energy environment, creating a healthy and happy life.

Toonaangevend in de sector op het gebied van micro-omvormers en energieopslagtechnologie.

De slimste zonnetechnologie die vandaag en morgen op de markt is. Een opmerkelijke innovatie houdt APsystems micro-omvormers en opslagoplossingen voor op de concurrentie en biedt meer vermogen en efficiëntie voor uw zonnepanelen.

APsystems biedt krachtige en geavanceerde zonne-micro-omvormertechnologie voor residentiële en commerciële systemen. De zonne-oplossing van APsystems combineert zeer efficiënte energieomzetting met een gebruiksvriendelijke monitoringinterface om u betrouwbare en intelligente energie te bieden. Onze gepatenteerde systeemarchitectuur verhoogt de opbrengst van zonne-energie en zorgt voor maximale prestaties voor zonnepanelen, en we blijven nieuwe technologieën en producten ontwikkelen voor de markt.

Pylontech is een toegewijde leverancier van energieopslagsystemen, die al jaren expertise consolideert in elektrochemische vermogenselektronica en systeemintegratie. Wij leveren betrouwbare energieopslagproducten en -oplossingen aan de wereldmarkt en hebben onze marktpositie gevestigd als een van de leidende spelers in de industrie.
 
 
fr_BEFR